Barion Pixel

Kosár tartalma

A kosárban összesen 0 tétel van
Fizetendő:
Az összeg az ÁFA-t tartalmazza
Kosár Megrendelem  

Leckék

13 900 Ft 11 900 Ft

Kinek ajánlom? 

  • Aki most kezdi az ingatlanközvetítést és nem a saját bőrén szeretné kitapasztalni ezt a folyamatot,
  • vagy annak, aki sokat mutogat ingatlanokat, de kevés az eladása, 
  • vagy neked szól, ha csak frissítenéd a tudásodat.

Milyen előnyei vannak számodra ennek a leckének?

  • Fel tudod térképezni általa, hogy a vevőd, hol tart a vásárlási folyamatban,
  • így priorizálhatod és tudni fogod milyen gyakori kapcsolattartást igényel.
  • tervezhetővé válik az időbeosztásod.
  • Átlátható lesz a vevő listád, mely kevesebb stresszt és elhanyagolt ügyfelet eredményez.
  • Kevesebb felesleges megtekintésed lesz.
  • Mind vevőid, mind eladóid azt a szolgáltatást kapják, amit várnak tőled.
  • Kevesebb ügyfelet veszítesz.

 

19 900 Ft

Minden vezető, és leendő vezető számára nagyon hasznos, ha tisztán látja a feladatait, és ennek tudatában hozza meg a döntését a vezetővé válásról, illetve szervezi meg a hétköznapjait, munkarutinját.

A magabiztosságod, a sikereid, és a csapatod eredményei is múlhatnak azon, hogy tisztán látod-e a célt, és az oda vezető utat!? Ebben hivatott segíteni ez a tananyag az ertekesitoszak.hu -n.

19 900 Ft

Az eredményekhez, a sikerhez vezető úton elengedhetetlen egy jó csapat! A toborzás, kiválasztás - előképzettség hiányában - a legtöbb vezető számára kihívást jelent, sok kudarccal jár, ezért nehezen szánják rá magunkat, inkább kampányszerűen végzett, „muszáj” feladatként kezelik.

Változtassuk ezt meg! Az ertekesitoszak.hu –n végigvezetlek a lépéseken, megmutatom, hogy milyen nézőpontváltással állj neki, és alakítsd ki a saját folyamatodat, hogy ezáltal élvezni tudd a csapatépítést, és sikerélményekkel, büszkeséggel tekints a végeredményre.

19 900 Ft

Ha megkérdezem, hogy milyen csapatra vágysz, mit válaszolnál? Ugye, stabil, lojális, felkészült, eredményes, sikeres…és hasonló jelzőkkel jellemeznéd? Ennek a vágyott állapotnak az elérésében kiemelkedő szerepe van az új értékesítők integrálásának, és a meglévő munkatársak aktuális képzettségi szintjéhez, elakadásaihoz igazodó fejlesztésének, hatékonyságnövelésének. Az ertekesitoszak.hu leckéivel, tanfolyamaival, segédleteivel te képes leszel belőlük a legjobbat kihozni!

19 900 Ft

Kizárólag akkor érheted el a céljaidat, ha tudod, hogy hová akarsz eljutni, nemcsak bolyongsz abban bízva, hogy valahogy majd csak sikerül. Konkrét tervek nélkül pedig minden cél csak álom!

A tervezést, célkijelölést sok irodában összekeverik a vállalással, és így annak teljesülése is a legtöbbször elmarad. Ha nem akarsz tovább azon mélázni, bosszankodni, hogy hogyan kellett volna másként, miért nem teljesülnek a „tervek”, hogy érheted el az értékesítőknél az egyéni teljesítéseket, és a csapatcélok teljesülését, akkor máris kattints, és indítsd a videót az ertekesitoszak.hu -n!

19 900 Ft

A heti meeting szükségessége, hasznossága, sok vezető számára kérdéses, másoknak a tartalommal való megtöltése okoz nehézséget, vagy új ötleteket keresnek.

Bármelyik csoportba is tartozz, ez a lecke az ertekesitoszak.hu – neked szól!

Végig vesszük, hogy hogyan hozhatod ki ezekből az alkalmakból a legtöbbet. Elmondom, hogy miért van erre szükség, miben segít, mihez járul hozzá, mikor érdemes tartani, hogy lehet a csapat minden tagja számára hasznossá és értékessé tenni. Valamint, hogy milyen tartalmakkal és hogyan lehet megtölteni, változatossá tenni.

19 900 Ft

Lehet, de nem érdemes mindenkitől ugyanazt várni, ugyanúgy kezelni. Vezetői erény, ha képesek vagyunk személyre szabottan, az egyéni kompetenciákat figyelembe véve irányítani a csapatunk egyes tagjait, és úgy összefogni őket, hogy a dinamikákat kiaknázva az a leghatékonyabb és legsikeresebb végeredményt adja.

Sajátítsd el ezt a tudást az ertekesitoszak.hu segítségével!

19 900 Ft

Minden értékesítési vezető keresi a csúcsteljesítmény, a lojalitásösztönzés, a fluktuáció csökkentésének titkait. Ennek az útkeresésnek, és a vezetővé válásod folyamatának támogatója az ertekesitoszak.hu.

A fejlődés egyik kulcsfontosságú eleme az, amikor már rendszeresen és tudatosan adsz vezetői visszajelzéseket a kollegáidnak.  Miért van szükség rá? Milyen a jó visszajelzés? Milyen technikái, szabályai és eszközei vannak? A válaszokat megkapod! Sajátítsd el a vezetői visszajelzés minden fortélyát, és építsd, motiváld munkatársaidat, hozd ki a legtöbbet a csapatodból. Válj még jobb vezetővé!

13 900 Ft 11 900 Ft

A hideg hívás. A mumus. De miért is? Hiszen a saját lakásportfóliód felépítésének ez az első lépése. Rettegés és gyomorgörcs helyett, most gyakorlati tippek segítségével tedd az egyik leghatékonyabb ügyfélszerző eszközöddé!  Itt megtudod, hogyan tudsz profi módjára rákészülni, és a maximumot kihozni belőle.  

.

Biztos vagy benne?